Myl0vee -
Forside Add meg Om meg Kontakt

14 days treningHeisann! Da har jeg bestemt meg for å ta seg 14 dager trening. Grunnen er at jeg har faktisk lagd på meg i de siste og at jeg hadde merket at jeg har fått six-pack men det er under et lite lag med fett, det er ikke mye men jeg vil bli kvitt det! Samtidig så syns jeg ikke at det er så fint at det henger på måte en liten flesk ut av buksen selv om det er ikke sånn med meg men jeg vil bli sånn tynn tynn!

Nå har jeg søkt google for å finne til ut om det er noen som har gode råd, og omtrent alle sier at det viktigste er å ikke spise... Og nei, det er det ikke! Faktisk så skal du spise lite og oftere, pluss at du må være mer aktic enn det du er til vanlig. Det finner ikke ne enkel oppskrift der det står rett på saken hva du skal gjøre, du må på måte finne din egen måte å slanke deg på. Alle er jo forskjellig! Engang prøvde jeg sånn 14 dagers trening også og da jogget jeg bare ca. i en time i fire dager og det var nok for å se forskjellen og at jeg skulle bli fornøyd. Men nå skal jeg gå helt ned med vekten, jeg syns jeg har alt for store lår/legger og litt fett på magen. Jeg har utrolig lyst å bli sånn : 


Bildet, tror jeg fra weheartit .

 

Jeg syns dette er ikke for tynn eller ikke tjukk, rett og slett perfekt! Hav syns dere? 

Og forresen om det er noen som har gjort noe sånt eller har noen gode råd kan dere bare skrive i kommentarfeltet eller sende mail på denne, strawberriees@hotmail.no heart tusen takk grin

-AGNIESZKA ANNABELLA-

 • Les mer i arkivet September 2012 August 2012

  Kategorier


  Blogg Helse og Trening Nytt design Skole Syk Venner

  Arkiv


  September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  14 days trening Hater måndager Vafler ! God Morgen Syk Mitt valg Photoblogg eller dagbok ? Nytt design !!! ''Hei'' for første gang ! Velkommen til min blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits